Home > Bestanden > sppsvc.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een sppsvc fout

Sppsvc.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of sppsvc.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om sppsvc.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update sppsvc.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat sppsvc.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Sppsvc.exe bestandsinfo

Het proces Microsoft Software Protection Platform Service hoort bij de software Microsoft Windows Operating System of Besturingssysteem Microsoft Windows van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: Windows heeft sppsvc.exe niet nodig. Sppsvc.exe bevindt zich in de map C:\Windows. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 10,240 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/sppsvc.exe.html 
Sppsvc.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Bestand sppsvc.exe is geen Windows systeembestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 49% gevaarlijk.

  • Als sppsvc.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 1% gevaarlijk. Bestandsformaat is 3,179,520 bytes. Sppsvc.exe is een Windows systeemcomponent. Het is een betrouwbaar Microsoftbestand. Het programma heeft geen zichtbaar venster.
  • Als sppsvc.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 16% gevaarlijk. Bestandsformaat is 3,524,608 bytes. Het bestand is een betrouwbaar Microsoftbestand. Het proces is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows kernbestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als sppsvc.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows bevinden. Controleer daarom het sppsvc.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over sppsvc.exe, deel je kennis dan en help anderen.

sppsvc scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.