Home > Bestanden > sprotector.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus sprotector te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen sprotector.dll als malware, bijvoorbeeld F-Secure herkent het als Adware.Generic.377349 of Trojan.Generic.8552196, en Avast herkent het als Win32:SProtector-A [PUP] of Win32:Malware-gen.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de sprotector.dll worm

Hints om sprotector.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update SProtector. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat sprotector.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Sprotector.dll bestandsinfo

Het proces SProtector (versie 1.66.1133) hoort bij de software BrowseToSave of SafeSaver of Search Assistant WebSearch of ContinueToSave of VaudiX of SaveAs of Search Assistant MocaFlix of ss helper van onbekend..

Omschrijving: sprotector.dll is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Sprotector.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 1,050,112 bytes (52% van alle voorkomende bestanden), 1,044,480 bytes en nog 10 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/sprotector.dll.html 
Het programma heeft een zichtbaar venster. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: AppInit_DLLs). Bestand sprotector.dll is geen Windows kernbestand. Sprotector.dll kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 41% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het sprotector.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over sprotector.dll, deel je kennis dan en help anderen.

sprotector scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.