Home > Bestanden > sptd.sys Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een sptd fout

Sptd.sys is een Windows stuurprogramma. Een stuurprogramma is een klein software programma dat uw computer in staat stelt te communiceren met hardware of aangesloten apparaten. Dit betekend dat een stuurprogramma directe toegang heeft tot de kern van het besturingssysteem, hardware, etc.
Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of sptd.sys een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om sptd.sys gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update sptd. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat sptd.sys voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Sptd.sys bestandsinfo

Het proces sptd of SCSI Pass Through Direct Host hoort bij de software sptd of SCSI Pass Through Direct van Duplex Secure..

Omschrijving: sptd.sys is een system driver dat de SCSI Pass Through Direct standard van Duplex Secure Ltd implementeert. Dit is een applicatie programma-interface, die vergelijkbaar is met ASPI in die zin dat het de toegang tot optische apparaten mogelijk maakt. Het wordt gebruikt door de CD/DVD burning producten Daemon Tools en Alcohol 120% en mag niet worden beëindigd indien gebruik wordt gemaakt van een van dezen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft sptd.sys niet nodig. Sptd.sys bevindt zich in de map C:\Windows\System32\drivers. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 685,816 bytes (17% van alle voorkomende bestanden), 717,296 bytes en nog 21 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/sptd.sys.html 
De driver kan gestart of gestopt worden vanuit Diensten in het Configuratiescherm of door andere programma's. Programma heeft geen zichtbaar venster. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Bestand sptd.sys is geen Windows systeembestand. Er is geen bestandsinformatie. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 53% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als sptd.sys, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32\drivers bevinden. Controleer daarom het sptd.sys proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
83 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over sptd.sys, deel je kennis dan en help anderen.

sptd scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.