Home > Bestanden > spyblock.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een spyblock fout

Spyblock.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of spyblock.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om spyblock.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update ZoneAlarm Spy Blocker. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat spyblock.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Spyblock.dll bestandsinfo

Het proces ZoneAlarm Spy Blocker hoort bij de software ZoneAlarm Spy Blocker for Internet Explorer and Firefox van ZoneAlarm (www.zonealarm.com)..

Omschrijving: Windows heeft spyblock.dll niet nodig. Bestand spyblock.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van de map "Mijn Bestanden". Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 262,144 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/spyblock.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is F0D4B231-DA4B-4daf-81E4-DFEE4931A4AA. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het kan Internetbrowser monitoren. Bestand spyblock.dll is geen Windows kernbestand. Spyblock.dll kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 55% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als spyblock.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het spyblock.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
39 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over spyblock.dll, deel je kennis dan en help anderen.

spyblock scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.