Home > Bestanden > SpyEraser.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een SpyEraser fout

SpyEraser.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of SpyEraser.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om SpyEraser.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update SpyEraser. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat SpyEraser.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

SpyEraser.exe bestandsinfo

Het proces SpyEraser hoort bij de software Uniblue SpyEraser of Uniblue PowerSuite van Uniblue Software (www.uniblue.com)..

Omschrijving: Windows heeft SpyEraser.exe niet nodig. Bestand SpyEraser.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 1,260,296 bytes (45% van alle voorkomende bestanden), 1,269,000 bytes, 1,431,816 bytes of 1,424,648 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/spyeraser.exe.html 
Programma heeft een zichtbaar venster. Het is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het is geen Windows kernbestand. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. SpyEraser.exe kan onthoud inputs en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 8% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als SpyEraser.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het SpyEraser.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
43 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over SpyEraser.exe, deel je kennis dan en help anderen.

SpyEraser scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.