Home > Bestanden > SpySweeperUI.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een SpySweeperUI fout

SpySweeperUI.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of SpySweeperUI.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om SpySweeperUI.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Spy Sweeper Client Executable. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat SpySweeperUI.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

SpySweeperUI.exe bestandsinfo

Het proces Spy Sweeper Client Executable of Webroot® Client Security Executable hoort bij de software Spy Sweeper of Webroot AntiVirus with Spy of Webroot Internet Security of Spy Sweeper for MSN of Webroot® Client of Webroot AntiVirus with van Webroot Software (www.webroot.com)..

Omschrijving: Windows heeft SpySweeperUI.exe niet nodig. Bestand SpySweeperUI.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van C:\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 6,515,784 bytes (16% van alle voorkomende bestanden), 5,367,664 bytes en nog 12 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/spysweeperui.exe.html 
Er is een pictogram voor dit programma op de taakbalk naast de klok. Het bestand is geen Windows systeembestand. Bestand SpySweeperUI.exe is een bestand met Verisign signatuur. SpySweeperUI.exe is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. SpySweeperUI.exe kan verbind met Internet, onthoud inputs, toepassingen monitoren en andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 17% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als SpySweeperUI.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het SpySweeperUI.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
49 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over SpySweeperUI.exe, deel je kennis dan en help anderen.

SpySweeperUI scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.