Home > Bestanden > spywareguard.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een spywareguard fout

Spywareguard.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of spywareguard.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om spywareguard.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update SpywareGuard Protection. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat spywareguard.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Spywareguard.dll bestandsinfo

Het proces SpywareGuard Protection hoort bij de software SpywareGuard of SpywareGuard Protection van onbekend..

Omschrijving: Windows heeft spywareguard.dll niet nodig. Spywareguard.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van C:\ - common is C:\Program Files\SpywareGuard\. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 126,976 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/spywareguard.dll.html 
Dit is een speciaal .dll bestand (Dynamic Link Library), dat automatisch start als programma's worden gelanceerd. Daardoor kan het het opstarten van al je programma's monitoren en manipuleren. Het bestand is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Bestand spywareguard.dll is geen Windows kernbestand. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Het monitors het opstarten van programma's. spywareguard.dll lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 61% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als spywareguard.dll. Controleer daarom het spywareguard.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
42 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over spywareguard.dll, deel je kennis dan en help anderen.

spywareguard scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.