Home > Bestanden > SQ931STI.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een SQ931STI fout

SQ931STI.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of SQ931STI.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om SQ931STI.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update SnapTrap MFC Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat SQ931STI.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

SQ931STI.exe bestandsinfo

Het proces SnapTrap MFC Application hoort bij de software SnapTrap Application van onbekend..

Omschrijving: Windows heeft SQ931STI.exe niet nodig. SQ931STI.exe bevindt zich in de map C:\Windows. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 151,552 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/sq931sti.exe.html 
Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Bestand SQ931STI.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows systeembestand. Het programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run). SQ931STI.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 65% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als SQ931STI.exe. Controleer daarom het SQ931STI.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
45 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over SQ931STI.exe, deel je kennis dan en help anderen.

SQ931STI scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.