Home > Bestanden > SR_WatchDog.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een SR_WatchDog fout

SR_WatchDog.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of SR_WatchDog.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om SR_WatchDog.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update SR_WatchDog.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat SR_WatchDog.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

SR_WatchDog.exe bestandsinfo

Het proces SR of Check Point SecuRemote WatchDog hoort bij de software desktop of Check Point SecuRemote WatchDog of Check Point VPN-1 of MEC Office Templates of CheckPoint VPN-1 SecureClient van Check Point Software Technologies (www.checkpoint.com)..

Omschrijving: SR_WatchDog.exe is onderdeel van de SecureRemote VPN software van Checkpoint. VPN software stelt gebruikers in staat om een veilige verbinding met een remote netwerk te maken. Als je dit proces beëindigt of verwijdert, zal deze software niet langer meer correct kunnen functioneren.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft SR_WatchDog.exe niet nodig. Bestand SR_WatchDog.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (generally C:\Program Files\CheckPoint\SecuRemote\bin\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 36,962 bytes (23% van alle voorkomende bestanden), 86,120 bytes en nog 11 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/sr_watchdog.exe.html 
Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Het proces is niet zichtbaar. SR_WatchDog.exe is geen Windows kernbestand. SR_WatchDog.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 51% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als SR_WatchDog.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het SR_WatchDog.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
44 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over SR_WatchDog.exe, deel je kennis dan en help anderen.

SR_WatchDog scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.