Home > Bestanden > srvany.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een srvany fout

Srvany.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of srvany.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om srvany.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update KMService. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat srvany.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Srvany.exe bestandsinfo

Het proces KMService of O2Micro Flash Memory Card Windows Driver of O2SDIOAssist of WLAN Toggle (versie 1.0) of PACiS Agency (versie V5.9D_P1) of SCTThresholdMonitor of LOCREG of Windows Resource Kit Tools

hoort bij de software Microsoft Shared Computer Toolkit of O2Micro Flash Memory Card Windows Driver of Pervasive.SQL Workgroup Engine of KMService of ZyDAS1211BBG of CoffeeCup Visual Site Designer of Hawkes Update Service Manager of O2SDIOAssist

van Sage Software (www.sagenorthamerica.com) of Microsoft (www.microsoft.com) of O2Micro International LTD (www.o2micro.com) of Philips (www.philips.com) of no manufacturer..

Omschrijving: srvany.exe is een onderdeel van de Windows Resource Kit voor Windows NT en meer recentere versies en stelt de gebruiker in staat alle normale toepassings programmas te laten draaien alsof het een Windows-service betreft. Het wordt over het algemeen alleen uitgevoerd als dat veresit wordt door een ander programma of dienst, en als een fundamenteel onderdeel van Windows, zou het niet mogen worden beëindigd.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft srvany.exe niet nodig. Srvany.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32 of soms in een submap van C:\Windows of in de map C:\Windows of in een submap van C:\ of in een submap van C:\Windows\System32 of in een submap van C:\Windows\System32\drivers of in C:\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 8,192 bytes (85% van alle voorkomende bestanden), 15,872 bytes en nog 9 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/srvany.exe.html 
Er is geen omschrijving van het programma. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Bestand srvany.exe is geen Windows systeembestand. Het is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 68% gevaarlijk.

  • Als srvany.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 52% gevaarlijk. Bestandsformaat is 8,192 bytes (73% van alle voorkomende bestanden), 13,312 bytes, 22,528 bytes of 15,360 bytes. Er is geen bestandsinformatie. Programma is niet zichtbaar. Bestand srvany.exe is geen Windows systeemcomponent.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als srvany.exe. Controleer daarom het srvany.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
49 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over srvany.exe, deel je kennis dan en help anderen.

srvany scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.