Home > Bestanden > SSAAD.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een SSAAD fout

SSAAD.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of SSAAD.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om SSAAD.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update SonicStage Atrac Hard Disk Monitor. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat SSAAD.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

SSAAD.exe bestandsinfo

Het proces SonicStage Atrac Hard Disk Monitor hoort bij de software SonicStage of Sid Meier's Civilization (versie 4) van Sony (www.sony.com)..

Omschrijving: SSAAD.exe is onderdeel van de Sony Network Walkman drivers en maakt eveneens deel uit van de Sonic Stage muziek manager utility. Het draait op de achtergrond waar het continu de activiteit van de harde schijf in de gaten houdt. Het checkt of audio bestanden toegevoegd zijn en herinnert de gebruiker eraan deze aan de speler toe te voegen. Het controleert eveneens of bestanden zijn verplaatst of verwijderd en past dit in de speler aan.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft SSAAD.exe niet nodig. Bestand SSAAD.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van C:\ of in een submap van de map "Mijn Bestanden". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 81,920 bytes (98% van alle voorkomende bestanden) of 472,632 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/ssaad.exe.html 
Het is geen Windows systeembestand. De toepassing heeft geen bestandsomschrijving. De toepassing start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run). Het proces heeft geen zichtbaar venster. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 58% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als SSAAD.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het SSAAD.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
45 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over SSAAD.exe, deel je kennis dan en help anderen.

SSAAD scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.