Home > Bestanden > SSDMonitor.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een SSDMonitor fout

SSDMonitor.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of SSDMonitor.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om SSDMonitor.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update SSDMonit Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat SSDMonitor.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

SSDMonitor.exe bestandsinfo

Het proces SSDMonit Application hoort bij de software SSDMonit Application of PC Tools Registry Mechanic of Registry Mechanic of Norton Utilities (versie 16) of PC Tools Performance Toolkit van PC Tools (www.pctools.com) of Symantec (www.symantec.com)..

Omschrijving: Windows heeft SSDMonitor.exe niet nodig. SSDMonitor.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 104,408 bytes (32% van alle voorkomende bestanden), 112,600 bytes en nog 4 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/ssdmonitor.exe.html 
Het is digitaal gesigneerd. SSDMonitor.exe is geen Windows systeemcomponent. Het proces is niet zichtbaar. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Bestand SSDMonitor.exe is een bestand met Verisign signatuur. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 29% gevaarlijk.

Als SSDMonitor.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 28% gevaarlijk. Bestandsformaat is 104,480 bytes. De toepassing is niet zichtbaar. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. SSDMonitor.exe is digitaal gesigneerd. Het is geen Windows kernbestand. Het proces start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run).
U kunt Norton Utilities 16 verwijderen, of de klantenservice om ondersteuning vragen. Ga naar Norton Utilities 16 in het Windows Configuratiescherm (Software of Programma's gedeelte) om het te verwijderen, of ga naar www.norton.com/nusupport voor Klanten ondersteuning.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als SSDMonitor.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het SSDMonitor.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Mijn SSDMonitor was van PCTools. Ongeveer een jaar geleden binnengehaald om mijn trage laptop te screenen, maar weinig resultaat. Ondertussen alles verwijderd zonder problemen. Ik denk dat dit spyware was, want startte geregeld op en vroeg om upgrades. Heb dit gelukkig niet gedaan.
René Moors
46 gebruikers vragen naar dit bestand. Eén gebruiker heeft het niet beoordeeld ("weet niet").
Als je meer weet over SSDMonitor.exe, deel je kennis dan en help anderen.

SSDMonitor scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.