Home > Bestanden > sshd.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus sshd te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen sshd.exe als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de sshd.exe worm

Hints om sshd.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update sshd.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat sshd.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Sshd.exe bestandsinfo

Het proces sshd.exe hoort bij de software OpenSSH for Windows (versie 3.7.1p1-1) of copSSH of Copssh of OpenSSH Services (versie 3.7.1p1-1) of OpenSSH Services for HP Systems Insight Manager (versie 3.7.1p1-1) van onbekend..

Omschrijving: sshd.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand sshd.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 277,504 bytes (54% van alle voorkomende bestanden), 285,184 bytes en nog 8 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/sshd.exe.html 
Er is geen omschrijving van het programma. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Sshd.exe is geen Windows kernbestand. Het programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Sshd.exe kan zichzelf verbergen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 72% gevaarlijk.

Als sshd.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 90% gevaarlijk. Bestandsformaat is 397,838 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 290,816 bytes. Bestand sshd.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Bestand sshd.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Programma heeft geen zichtbaar venster. De toepassing luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Het is geen Windows systeembestand. Sshd.exe kan zichzelf verbergen.

Als sshd.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 72% gevaarlijk. Bestandsformaat is 397,838 bytes. Er is geen omschrijving van het programma. Bestand sshd.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Bestand sshd.exe is geen Windows systeembestand.

Belangrijk: Controleer het sshd.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
65 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over sshd.exe, deel je kennis dan en help anderen.

sshd scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.