Home > Bestanden > SSMMgr.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus SSMMgr te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen SSMMgr.exe als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de SSMMgr.exe worm

Hints om SSMMgr.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update LaserSMMgr. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat SSMMgr.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

SSMMgr.exe bestandsinfo

Het proces LaserSMMgr of Samsung Status Monitor Manager of Status Monitor Manager hoort bij de software LaserSMMgr of LaserSMMgr Application van Samsung Electronics (www.samsung.com)..

Omschrijving: SSMMgr.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand SSMMgr.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 618,496 bytes (30% van alle voorkomende bestanden), 614,400 bytes en nog 18 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/ssmmgr.exe.html 
SSMMgr.exe is geen Windows kernbestand. Er is geen omschrijving van het programma. Het bestand is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het proces start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). SSMMgr.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 74% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het SSMMgr.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
41 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over SSMMgr.exe, deel je kennis dan en help anderen.

SSMMgr scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.