Home > Bestanden > SSU.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een SSU fout

SSU.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of SSU.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om SSU.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Spy Sweeper SSU. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat SSU.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

SSU.exe bestandsinfo

Het proces Spy Sweeper SSU hoort bij de software Spy Sweeper of Spy Sweeper Core of Spy Sweeper for MSN of Spy Sweeper SDK of Webroot® Client van Webroot Software (www.webroot.com) of Webroot Software, Inc. (www.webroot.com) (www.webroot.com)..

Omschrijving: ssu.exe is een procescomponent van WebRoot Spy Sweeper, een antispyware programma dat de PC beschermt tegen spyware bedreigingen vanaf het internet. Deze module is verantwoordelijk voor het bevragen van de Spy Sweeper website naar updates van het programma. Net zoals met alle andere antivirus en antispyware programma’s, kan het beëindigen van één van de processen die ze voortbrengen leiden tot een slecht functioneren van het programma en zo de beveiliging van de PC in gevaar brengen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft SSU.exe niet nodig. SSU.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van "C:\Documents and Settings". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 164,352 bytes (29% van alle voorkomende bestanden), 168,512 bytes en nog 10 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/ssu.exe.html 
Het programma is niet zichtbaar. Het is geen Windows systeembestand. Er is geen omschrijving van het programma. Bestand SSU.exe is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand heeft een digitale signatuur. SSU.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 39% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als SSU.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het SSU.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
46 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over SSU.exe, deel je kennis dan en help anderen.

SSU scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.