Home > Bestanden > SSVICHOSST.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus SSVICHOSST te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen SSVICHOSST.exe als malware, onder meer Microsoft herkent het als Worm:Win32/Nuqel.AS of Worm:Win32/Nuqel.BH, en Avast herkent het als Win32:Hakaglan.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de SSVICHOSST.exe worm

Hints om SSVICHOSST.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update SSVICHOSST.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat SSVICHOSST.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

SSVICHOSST.exe bestandsinfo

Het proces SSVICHOSST.exe bevat geen informatie over de auteur.

Omschrijving: SSVICHOSST.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. SSVICHOSST.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 239,905 bytes (51% van alle voorkomende bestanden), 260,608 bytes en nog 13 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/ssvichosst.exe.html 
Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Bestand SSVICHOSST.exe is geen Windows kernbestand. Programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: Run, Winlogon\Shell, DEFAULT\Run). Het is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. De toepassing is niet zichtbaar. SSVICHOSST.exe kan andere programma's manipuleren, onthoud inputs en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 82% gevaarlijk.

Als SSVICHOSST.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 57% gevaarlijk. Bestandsformaat is 240,128 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 244,483 bytes. Er is geen omschrijving van het programma. Het bestand is geen Windows kernbestand. SSVICHOSST.exe kan onthoud inputs, toepassingen monitoren en andere programma's manipuleren.

Belangrijk: Controleer het SSVICHOSST.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
40 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over SSVICHOSST.exe, deel je kennis dan en help anderen.

SSVICHOSST scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.