Home > Bestanden > STacSV.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een STacSV fout

STacSV.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of STacSV.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om STacSV.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update STacSV Module. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat STacSV.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

STacSV.exe bestandsinfo

Het proces STacSV Module of IDT PC Audio of IDT PC Audio - SHANGHAI DEVELOPMENT CENTER hoort bij de software C-Major Audio of SigmaTel Audio of IDT Audio of IDT PC Audio of SigmaTel Audio Service of Audio Service van SigmaTel (www.sigmatel.com) of IDT (www.idt.com)..

Omschrijving: Windows heeft STacSV.exe niet nodig. STacSV.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 90,112 bytes (30% van alle voorkomende bestanden), 102,400 bytes en nog 7 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/stacsv.exe.html 
De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Bestand STacSV.exe is geen Windows kernbestand. STacSV.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. STacSV.exe kan zichzelf verbergen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 40% gevaarlijk.

  • Als STacSV.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 39% gevaarlijk. Bestandsformaat is 90,112 bytes (62% van alle voorkomende bestanden), 86,016 bytes en nog 17 varianten. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het is geen Windows kernbestand. STacSV.exe kan zichzelf verbergen.
    Als u problemen heeft met STacSV.exe, kunt u de software SigmaTel C-Major Audio of IDT Audio verwijderen via de "Programma's wijzigen of verwijderen" functie in het Windows Configuratiescherm, vraag ondersteuning van de software ontwikkelaar Dell of update het programma naar de nieuwste versie.
  • Als STacSV.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 22% gevaarlijk. Bestandsformaat is 102,400 bytes (24% van alle voorkomende bestanden), 221,266 bytes en nog 6 varianten. Programma is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Bestand STacSV.exe is een betrouwbaar Microsoftbestand. STacSV.exe kan zichzelf verbergen.
  • Als STacSV.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 16% gevaarlijk. Bestandsformaat is 212,992 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als STacSV.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het STacSV.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
49 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over STacSV.exe, deel je kennis dan en help anderen.

STacSV scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.