Home > Bestanden > StarOpen.sys Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een StarOpen fout

StarOpen.sys is een Windows stuurprogramma. Een stuurprogramma is een klein software programma dat uw computer in staat stelt te communiceren met hardware of aangesloten apparaten. Dit betekend dat een stuurprogramma directe toegang heeft tot de kern van het besturingssysteem, hardware, etc.
Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of StarOpen.sys een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om StarOpen.sys gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update StarOpen. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat StarOpen.sys voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

StarOpen.sys bestandsinfo

Het proces StarOpen hoort bij de software RPS Burn of VideoNow Media Wizard van Verizon (www.verizon.com) of AT&T (www.att.com) of Rocket Division Software (www.starwindsoftware.com) of TELUS (www.telus.com) of Virgin Broadband (www.virginmedia.com) of Hasbro (www.hasbro.com)..

Omschrijving: Windows heeft StarOpen.sys niet nodig. Bestand StarOpen.sys bevindt zich in de map C:\Windows\System32\drivers. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 5,632 bytes (79% van alle voorkomende bestanden), 5,504 bytes, 7,168 bytes, 13,120 bytes of 4,224 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/staropen.sys.html 
De driver kan gestart of gestopt worden vanuit Diensten in het Configuratiescherm of door andere programma's. Bestand StarOpen.sys is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het proces heeft geen zichtbaar venster. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het is geen Windows systeemcomponent. StarOpen.sys lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 50% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als StarOpen.sys, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32\drivers bevinden. Controleer daarom het StarOpen.sys proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
47 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over StarOpen.sys, deel je kennis dan en help anderen.

StarOpen scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.