Home > Bestanden > startup.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een startup fout

Startup.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of startup.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om startup.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Startup MFC Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat startup.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Startup.exe bestandsinfo

Het proces Startup MFC Application of Creative Element Power Tools Startup module of This is a component of Creative Element Power Tools of Absolute StartUp provides absolute control on startup programs hoort bij de software Startup Application of Creative Element Power Tools of Data Deposit Box of Absolute Startup manager van Creative Element (www.creativelement.com) of F-Group Software (www.fgroupsoft.com) of Kaspersky Lab (www.kaspersky.com)..

Omschrijving: Windows heeft startup.exe niet nodig. Startup.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 24,576 bytes (50% van alle voorkomende bestanden), 225,280 bytes en nog 4 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/startup.exe.html 
Bestand startup.exe is geen Windows systeembestand. De toepassing wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: User Shell Folders, MACHINE\User Shell Folders, MACHINE\Run, Run). Startup.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Startup.exe kan andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 27% gevaarlijk.

  • Als startup.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 38% gevaarlijk. Bestandsformaat is 65,536 bytes (50% van alle voorkomende bestanden), 36,864 bytes of 240,128 bytes. Het programma heeft een zichtbaar venster. Het proces heeft geen bestandsomschrijving. Programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: User Shell Folders, MACHINE\User Shell Folders, MACHINE\Run, Run). Startup.exe is geen Windows kernbestand.
  • Als startup.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk. Bestandsformaat is 57,344 bytes (50% van alle voorkomende bestanden), 53,248 bytes of 36,864 bytes. Programma heeft een zichtbaar venster. Er is geen omschrijving van het programma. De toepassing start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: User Shell Folders, MACHINE\User Shell Folders, MACHINE\Run, Run). Startup.exe is geen Windows systeembestand.
  • Als startup.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 46% gevaarlijk. Bestandsformaat is 367,104 bytes.
  • Als startup.exe wordt gevonden in een submap van de map "Mijn Bestanden" dan is de veiligheidsbeoordeling 28% gevaarlijk. Bestandsformaat is 77,824 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als startup.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het startup.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
54 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over startup.exe, deel je kennis dan en help anderen.

startup scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.