Home > Bestanden > stdrt.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een stdrt fout

Stdrt.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of stdrt.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om stdrt.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update stdrt.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat stdrt.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Stdrt.exe bestandsinfo

Het proces Windows Media Center Diagnostic Application of Media Dashboard of Windows Media Center of Multimedia Fusion Stand Alone Application of MCE Host hoort bij de software onbekend van Microsoft (www.microsoft.com) of Clickteam..

Omschrijving: Windows heeft stdrt.exe niet nodig. Stdrt.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 372,736 bytes (65% van alle voorkomende bestanden) of 368,640 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/stdrt.exe.html 
Programma heeft geen bestandsomschrijving. Stdrt.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Bestand stdrt.exe is geen Windows kernbestand. Stdrt.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 72% gevaarlijk.

Als stdrt.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 46% gevaarlijk. Bestandsformaat is 331,776 bytes. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. De toepassing is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows systeembestand. Stdrt.exe kan onthoud inputs.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als stdrt.exe. Controleer daarom het stdrt.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over stdrt.exe, deel je kennis dan en help anderen.

stdrt scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.