Home > Bestanden > STDSB.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus STDSB te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen STDSB.exe als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de STDSB.exe worm

Hints om STDSB.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update STDSB.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat STDSB.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

STDSB.exe bestandsinfo

Het proces STDSB.exe bevat geen informatie over de auteur.

Omschrijving: STDSB.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand STDSB.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32\drivers. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 28,672 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/stdsb.exe.html 
STDSB.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het kan toetsenbordinputs onthouden. Bestand STDSB.exe is geen Windows systeemcomponent. Het proces start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het bestand is een betrouwbaar Microsoftbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 90% gevaarlijk.

Als STDSB.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 94% gevaarlijk. Bestandsformaat is 28,672 bytes (85% van alle voorkomende bestanden) of 32,768 bytes. Het proces heeft geen bestandsomschrijving. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het proces start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het kan toetsenbordinputs onthouden. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Bestand STDSB.exe is een betrouwbaar Microsoftbestand.

Belangrijk: Controleer het STDSB.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
42 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over STDSB.exe, deel je kennis dan en help anderen.

STDSB scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.