Home > Bestanden > Steam.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Steam fout

Steam.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Steam.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Steam.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Steam Client Bootstrapper. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Steam.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Steam.exe bestandsinfo

Het proces Steam Client Bootstrapper (buildbot_winslave04_steam_steam_rel_client_win32@winslave04) of Steam 732897

hoort bij de software Steam Client Bootstrapper of Counter-Strike of Call of Duty: Modern Warfare (versie 2) of Half-Life (versie 2, 2: Deathmatch) of Terraria of Counter-Strike: Source of Audiosurf of Enemy Territory: QUAKE Wars of The Elder Scrolls V: Skyrim of Audiosurf Demo of Dead Space of Sid Meier's Civilization V of Portal of Killing Floor

van Valve (www.valvesoftware.com)..

Omschrijving: steam.exe is onderdeel van alle Half-Life en CounterStrike versies, hoewel het er geen hulponderdeel van is. Het maakt het mogelijk de steam games te draaien op de host en het biedt een overzicht van beschikbare spellen in de bibliotheek. Daarnaast kan men multi-player browsen en kan de speler met een en dezelfde account op meerdere hosts spelen. Ook kunnen patches van Valve getest worden zonder dat het noodzakelijk is de software te updaten.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft Steam.exe niet nodig. Steam.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (mostly C:\Program Files\Valve\Steam\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 1,242,448 bytes (19% van alle voorkomende bestanden), 1,258,744 bytes en nog 21 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/steam.exe.html 
Steam.exe is digitaal gesigneerd. Steam.exe is geen Windows systeemcomponent. Bestand Steam.exe is een bestand met Verisign signatuur. Het is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het proces start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\RunServices, MACHINE\Run, User Shell Folders). Steam.exe kan toepassingen monitoren en onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 23% gevaarlijk.

Als Steam.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 22% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,266,936 bytes (14% van alle voorkomende bestanden), 1,811,880 bytes en nog 5 varianten. Bestand Steam.exe is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\RunServices, MACHINE\Run, User Shell Folders). Bestand Steam.exe is geen Windows systeembestand. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Steam.exe kan toepassingen monitoren en onthoud inputs.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Steam.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het Steam.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
39 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over Steam.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Steam scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.