Home > Bestanden > STK02NM.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een STK02NM fout

STK02NM.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of STK02NM.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om STK02NM.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Syntek Monitor Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat STK02NM.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

STK02NM.exe bestandsinfo

Het proces Syntek Monitor Application hoort bij de software Syntek Camera van Syntek (www.stk.com.tw)..

Omschrijving: Windows heeft STK02NM.exe niet nodig. STK02NM.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 163,840 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/stk02nm.exe.html 
STK02NM.exe is geen Windows systeembestand. STK02NM.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\User Shell Folders). STK02NM.exe kan onthoud inputs en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 59% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als STK02NM.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het STK02NM.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over STK02NM.exe, deel je kennis dan en help anderen.

STK02NM scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.