Home > Bestanden > stsystra.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een stsystra fout

Stsystra.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of stsystra.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om stsystra.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Sigmatel Audio system tray application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat stsystra.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Stsystra.exe bestandsinfo

Het proces Sigmatel Audio system tray application of IDT PC Audio hoort bij de software C-Major Audio of IDT PC Audio van SigmaTel (www.sigmatel.com) of IDT (www.idt.com)..

Omschrijving: stsystra.exe is een gecomprimeerd bestand waarvan de naam u veel vertelt over wat het doet: het is het SigmaTel Systeemvak proces. Het voorziet u van een pictogram in de system tray dat snelle toegang maakt tot de configuratie-opties voor SigmaTel audio-chips, die zijn geïntegreerd in een groot aantal systemen. Dit is een gemaksprogramma dat niet vereist is voor de standaard audio-functie.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft stsystra.exe niet nodig. Bestand stsystra.exe bevindt zich in de map C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 282,624 bytes (54% van alle voorkomende bestanden), 339,968 bytes en nog 7 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/stsystra.exe.html 
Het is geen Windows systeemcomponent. Het bestand is een onbekend bestand in de Windowsmap. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Stsystra.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 60% gevaarlijk.

  • Als stsystra.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 25% gevaarlijk. Bestandsformaat is 405,504 bytes. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het is geen Windows kernbestand. De toepassing start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het is een betrouwbaar Microsoftbestand.
    Als u problemen heeft met stsystra.exe, kunt u de software SigmaTel C-Major Audio verwijderen via de "Programma's wijzigen of verwijderen" functie in het Windows Configuratiescherm, vraag ondersteuning van de software ontwikkelaar Dell of update het programma naar de nieuwste versie.
  • Als stsystra.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk. Bestandsformaat is 30,720 bytes. Het programma heeft een zichtbaar venster. Het is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het proces start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het is geen Windows systeembestand. stsystra.exe lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als stsystra.exe. Controleer daarom het stsystra.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
99 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over stsystra.exe, deel je kennis dan en help anderen.

stsystra scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.