Home > Bestanden > sttray.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een sttray fout

Sttray.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of sttray.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om sttray.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Sigmatel Audio system tray application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat sttray.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Sttray.exe bestandsinfo

Het proces Sigmatel Audio system tray application of IDT PC Audio of IDT Audio system tray application of IDT PC Audio - SHANGHAI DEVELOPMENT CENTER of IDT PC Audio TPE hoort bij de software C-Major Audio of IDT Audio of IDT PC Audio of SigmaTel Audio of Sigmatel Audio system tray application of HWK Support Suite van SigmaTel (www.sigmatel.com) of IDT (www.idt.com)..

Omschrijving: Windows heeft sttray.exe niet nodig. Sttray.exe bevindt zich in de map C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 303,104 bytes (82% van alle voorkomende bestanden), 405,504 bytes en nog 5 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/sttray.exe.html 
Bestand sttray.exe is geen Windows systeemcomponent. Het bestand is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. De toepassing is niet zichtbaar. Het programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 65% gevaarlijk.

Als sttray.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 35% gevaarlijk. Bestandsformaat is 405,504 bytes (40% van alle voorkomende bestanden), 495,708 bytes en nog 21 varianten. Sttray.exe is geen Windows systeembestand. Programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het proces is niet zichtbaar. Het bestand is een bestand met Microsoft signatuur.
U kunt het programma IDT Audio of SigmaTel Audio verwijderen, het updaten, of de Klantenservice om Ondersteuning vragen. Ga naar support.dell.com/support/downloads/ om het te updaten, ga naar support.dell.com voor ondersteuning, of klik op IDT Audio of SigmaTel Audio in het Windows Configuratiescherm (Software of Programma's gedeelte) om het te verwijderen.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als sttray.exe. Controleer daarom het sttray.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
63 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over sttray.exe, deel je kennis dan en help anderen.

sttray scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.