Home > Bestanden > sttray64.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een sttray64 fout

Sttray64.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of sttray64.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om sttray64.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update IDT PC Audio. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat sttray64.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Sttray64.exe bestandsinfo

Het proces IDT PC Audio of Sigmatel Audio system tray application of IDT PC Audio TPE of IDT Audio system tray application hoort bij de software IDT Audio of IDT PC Audio of C-Major Audio van IDT (www.idt.com) of SigmaTel (www.sigmatel.com)..

Omschrijving: Windows heeft sttray64.exe niet nodig. Sttray64.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 487,424 bytes (23% van alle voorkomende bestanden), 1,425,408 bytes en nog 12 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/sttray64.exe.html 
Het is geen Windows systeemcomponent. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Sttray64.exe is een bestand met Microsoft signatuur. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 22% gevaarlijk.

Als sttray64.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 52% gevaarlijk. Bestandsformaat is 425,984 bytes (50% van alle voorkomende bestanden), 424,448 bytes of 322,048 bytes. Bestand sttray64.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het proces is niet zichtbaar. Sttray64.exe is geen Windows systeembestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als sttray64.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het sttray64.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over sttray64.exe, deel je kennis dan en help anderen.

sttray64 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.