Home > Bestanden > superantispyware.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een superantispyware fout

Superantispyware.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of superantispyware.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om superantispyware.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update SUPERAntiSpyware Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat superantispyware.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Superantispyware.exe bestandsinfo

Het proces SUPERAntiSpyware Application of SUPERAntiSpyware Free Edition hoort bij de software SUPERAntiSpyware Free Edition of SUPERAntiSpyware Professional van SUPERAntiSpyware.com (www.superantispyware.com) of SuperAdBlocker.com (www.superadblocker.com)..

Omschrijving: Windows heeft superantispyware.exe niet nodig. Superantispyware.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van "C:\Documents and Settings". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 5,629,312 bytes (11% van alle voorkomende bestanden), 1,830,128 bytes en nog 37 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/superantispyware.exe.html 
Het is geen Windows systeembestand. Bestand superantispyware.exe is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: Run). Programma heeft geen zichtbaar venster. Superantispyware.exe kan onthoud inputs en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 29% gevaarlijk.

  • Als superantispyware.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 68% gevaarlijk. Bestandsformaat is 6,467,096 bytes. Er is geen bestandsinformatie. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het bestand heeft een digitale signatuur. Superantispyware.exe is geen Windows systeembestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als superantispyware.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het superantispyware.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
71 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over superantispyware.exe, deel je kennis dan en help anderen.

superantispyware scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.