Home > Bestanden > svchosts.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus svchosts te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen svchosts.exe als malware, bijvoorbeeld Microsoft herkent het als VirTool:Win32/DelfInject.gen!BD of TrojanDownloader:Win32/Agent, en Avast herkent het als Win32:Rootkit-gen.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de svchosts.exe worm

Hints om svchosts.exe gerelateerde fouten op te lossen

 1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
 2. Update Chocolate CupCake. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
 3. Vind de juiste informatie over wat svchosts.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Svchosts.exe bestandsinfo

Het proces Chocolate CupCake of Ject.exe of Microsoft of Generic Host Process for Win32 Services of giOjowmR

hoort bij de software Client IP-IPX of tCOrKqNgFgr of Ject of Chocolate Shit of COM+ Messages of Windows Update of Projekt1 of Microsoft Windows Operating System

van Microsoft (www.microsoft.com) of qotQQe of CupCake Chocolate Shit of Information Technology of BIE..

Omschrijving: svchosts.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Svchosts.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 36,864 bytes (66% van alle voorkomende bestanden), 548,864 bytes en nog 4 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/svchosts.exe.html 
Het is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het proces is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows kernbestand. Het programma heeft geen bestandsomschrijving. Svchosts.exe kan toepassingen monitoren en onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 72% gevaarlijk.

 • Als svchosts.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 53% gevaarlijk. Bestandsformaat is 73,216 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 45,056 bytes, 516,608 bytes, 108,544 bytes of 84,992 bytes. Programma heeft geen zichtbaar venster. Svchosts.exe is geen Windows systeemcomponent. Programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run, DEFAULT\Run, MACHINE\RunServices). Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Svchosts.exe kan andere programma's manipuleren.
 • Als svchosts.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 100% gevaarlijk. Bestandsformaat is 679,936 bytes (66% van alle voorkomende bestanden) of 132,096 bytes. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run, DEFAULT\Run, MACHINE\RunServices). Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Bepaalde mensen denken dat het gevaarlijk is. Svchosts.exe kan andere programma's manipuleren, zichzelf verbergen en toepassingen monitoren.
  Als er problemen zijn met svchosts.exe dan kunt u het bijbehorende programma verwijderen (Start > Configuratiescherm > Programma's wijzigen of verwijderen > NVIDIA Drivers).
 • Als svchosts.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 92% gevaarlijk. Bestandsformaat is 769,536 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 2,109,440 bytes.
 • Als svchosts.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 57% gevaarlijk. Bestandsformaat is 156,354 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 13,179,660 bytes.
 • Als svchosts.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 85% gevaarlijk. Bestandsformaat is 548,864 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 124,416 bytes.
 • Als svchosts.exe wordt gevonden in C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 52% gevaarlijk. Bestandsformaat is 212,992 bytes.

Belangrijk: Controleer het svchosts.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
57 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over svchosts.exe, deel je kennis dan en help anderen.

svchosts scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.