Home > Bestanden > svcprs32.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een svcprs32 fout

Svcprs32.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of svcprs32.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om svcprs32.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update svcprs32.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat svcprs32.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Svcprs32.exe bestandsinfo

Het proces svcprs32.exe hoort bij de software WinSock Svchost Manager van PureSight Technologies (www.puresight.com)..

Omschrijving: Windows heeft svcprs32.exe niet nodig. Svcprs32.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 823,296 bytes (76% van alle voorkomende bestanden), 1,400,832 bytes, 1,377,008 bytes, 811,008 bytes of 790,528 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/svcprs32.exe.html 
Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Bestand svcprs32.exe is geen Windows systeemcomponent. Het bestand is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 61% gevaarlijk.

Als svcprs32.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 42% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,377,008 bytes. Er is geen omschrijving van het programma. Programma is niet zichtbaar. Het is digitaal gesigneerd. Bestand svcprs32.exe is geen Windows systeemcomponent.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als svcprs32.exe. Controleer daarom het svcprs32.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
44 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over svcprs32.exe, deel je kennis dan en help anderen.

svcprs32 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.