Home > Bestanden > svdhost.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus svdhost te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen svdhost.exe als malware, bijvoorbeeld Symantec herkent het als W32.Spybot.Worm of Backdoor.IRC.Bot, en TrendMicro herkent het als WORM_AGOBOT.LI of BKDR_SDBOT.CHP.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de svdhost.exe worm

Hints om svdhost.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update svdhost.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat svdhost.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Svdhost.exe bestandsinfo

Momenteel hebben we geen geverifiëerde informatie over de software waarmee svdhost.exe verbonden is.

Omschrijving: svdhost.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand svdhost.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 946,176 bytes (37% van alle voorkomende bestanden), 937,984 bytes en nog 4 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/svdhost.exe.html 
Het programma heeft geen bestandsomschrijving. Het proces wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\RunServices, MACHINE\Run). Svdhost.exe is geen Windows kernbestand. Het is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. De toepassing is niet zichtbaar. Het programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Svdhost.exe kan andere programma's manipuleren, onthoud inputs, zichzelf verbergen en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 92% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het svdhost.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
44 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over svdhost.exe, deel je kennis dan en help anderen.

svdhost scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.