Home > Bestanden > svehost.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus svehost te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen svehost.exe als malware, onder meer TrendMicro herkent het als WORM_RBOT.GGY of WORM_RBOT.GJA, en Kaspersky herkent het als Backdoor.Win32.Rbot.ejd of Backdoor.Win32.Rbot.esi.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de svehost.exe worm

Hints om svehost.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update svehost.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat svehost.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Svehost.exe bestandsinfo

Het bestand zelf geeft weinig informatie over haar ontwikkelaar. Echter, hier zijn wat tips over svehost.exe.

Omschrijving: svehost.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Svehost.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 937,984 bytes (44% van alle voorkomende bestanden), 942,080 bytes en nog 8 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/svehost.exe.html 
Er is geen omschrijving van het programma. De toepassing start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\RunServices, MACHINE\Run). Svehost.exe is geen Windows systeembestand. Het bestand is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Programma luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Svehost.exe kan onthoud inputs, zichzelf verbergen, andere programma's manipuleren en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 91% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het svehost.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
45 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over svehost.exe, deel je kennis dan en help anderen.

svehost scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.