Home > Bestanden > svhost.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een svhost fout

Svhost.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of svhost.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om svhost.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update OMkPcIZH9W. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat svhost.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Svhost.exe bestandsinfo

Het proces OMkPcIZH9W of Project1 of PauloGloria Citroen SteenBairdAlsatian AnalectsKnowles of aowinerg of cdjkjo n

hoort bij de software Project1 of OMkPcIZH9W of VHZHkE9W of Windows Update of Kellogg Semiramis Lombard Rushmore Columbia Sudanese Rocco Atwater of hnaerv of xda fojdsshz cdjkjo n of Imation Disk Manager II Service

van V0q0H5 of Microsoft (www.microsoft.com) of RichmondBangorCelaneseConner VenusPravdaBostonianSeptember of xda fojdsshz..

Omschrijving: Windows heeft svhost.exe niet nodig. Svhost.exe bevindt zich in de map C:\Windows - common is C:\WINDOWS\System32\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 38,400 bytes (50% van alle voorkomende bestanden), 37,888 bytes en nog 4 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/svhost.exe.html 
Bestand svhost.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het bestand is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. De toepassing is niet zichtbaar. Svhost.exe is geen Windows kernbestand. Het programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run, MACHINE\RunServices). Svhost.exe kan toepassingen monitoren, andere programma's manipuleren en onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 88% gevaarlijk.

  • Als svhost.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 59% gevaarlijk. Bestandsformaat is 3,057,152 bytes (16% van alle voorkomende bestanden), 726,217 bytes en nog 9 varianten. Het is geen Windows kernbestand. Programma heeft geen bestandsomschrijving. De toepassing is niet zichtbaar. Het programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run, MACHINE\RunServices). Svhost.exe kan toepassingen monitoren, onthoud inputs en andere programma's manipuleren.
    Als u het programma wil verwijderen, gaat u naar het Configuratiescherm ⇒ Software ⇒ Imation Disk Manager II Service.
  • Als svhost.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 76% gevaarlijk. Bestandsformaat is 142,848 bytes (18% van alle voorkomende bestanden), 1,054,720 bytes en nog 7 varianten. De toepassing heeft geen bestandsomschrijving. Het is geen Windows kernbestand. Het proces start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run, MACHINE\RunServices). Svhost.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. Programma heeft geen zichtbaar venster. Svhost.exe kan toepassingen monitoren, onthoud inputs, zichzelf verbergen en andere programma's manipuleren.
  • Als svhost.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 80% gevaarlijk. Bestandsformaat is 10,752 bytes (16% van alle voorkomende bestanden), 23,552 bytes en nog 4 varianten.
  • Als svhost.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 89% gevaarlijk. Bestandsformaat is 544,768 bytes (75% van alle voorkomende bestanden) of 470,528 bytes.
  • Als svhost.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 57% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,756,120 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 6,115,375 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als svhost.exe. Controleer daarom het svhost.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
42 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over svhost.exe, deel je kennis dan en help anderen.

svhost scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.