Home > Bestanden > sw20.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een sw20 fout

Sw20.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of sw20.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om sw20.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update sw20 MFC Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat sw20.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Sw20.exe bestandsinfo

Het proces sw20 MFC Application hoort bij de software sw20 Application van onbekend..

Omschrijving: Windows heeft sw20.exe niet nodig. Sw20.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 208,896 bytes (75% van alle voorkomende bestanden), 212,992 bytes, 200,704 bytes of 118,784 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/sw20.exe.html 
Programma heeft een zichtbaar venster. Programma heeft geen bestandsomschrijving. Het proces start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het is geen Windows kernbestand. Sw20.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 26% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als sw20.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het sw20.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
43 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over sw20.exe, deel je kennis dan en help anderen.

sw20 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.