Home > Bestanden > SwitchBoard.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een SwitchBoard fout

SwitchBoard.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of SwitchBoard.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om SwitchBoard.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update SwitchBoard Server. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat SwitchBoard.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

SwitchBoard.exe bestandsinfo

Het proces SwitchBoard Server (versie (32 bit)) hoort bij de software SBSV 2010/02/19-11:02:07 of SBSV 2009/12/14-18:06:43 of Adobe Common File Installer of SAMSUNG USB Driver for Mobile van Adobe Systems (www.adobe.com)..

Omschrijving: Windows heeft SwitchBoard.exe niet nodig. SwitchBoard.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 517,096 bytes (97% van alle voorkomende bestanden), 515,560 bytes of 92,680 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/switchboard.exe.html 
De toepassing heeft een zichtbaar venster. Het is geen Windows kernbestand. Het bestand heeft een digitale signatuur. De toepassing start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 22% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als SwitchBoard.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het SwitchBoard.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over SwitchBoard.exe, deel je kennis dan en help anderen.

SwitchBoard scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.