Home > Bestanden > swpg.dat Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een swpg fout

Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of swpg.dat een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om swpg.dat gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Spyware Doctor. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat swpg.dat voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Swpg.dat bestandsinfo

Het proces Spyware Doctor hoort bij de software onbekend van PC Tools (www.pctools.com)..

Omschrijving: Het is een onderdeel van Spyware Doctor van PC Tools. Symantec, bekend van Norton Antivirus kocht PC Tools in 2008. PC Tools, gevestigd in Australië, biedt producten aan voor beveiliging en privacy van Windows-computers.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft swpg.dat niet nodig. Swpg.dat bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 101,448 bytes (71% van alle voorkomende bestanden), 91,848 bytes, 82,944 bytes, 118,984 bytes of 86,176 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/swpg.dat.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. Er is geen bestandsinformatie. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Het proces is niet zichtbaar. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Swpg.dat is geen Windows kernbestand. Bestand swpg.dat is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand heeft een digitale signatuur. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 53% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als swpg.dat, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het swpg.dat proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
50 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over swpg.dat, deel je kennis dan en help anderen.

swpg scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.