Home > Bestanden > swupdtmr.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een swupdtmr fout

Swupdtmr.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of swupdtmr.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om swupdtmr.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update swupdtmr.exe file. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat swupdtmr.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Swupdtmr.exe bestandsinfo

Het proces swupdtmr.exe file hoort bij de software TOSHIBA Software Upgrades of Swupdtmr van TOSHIBA AMERICA INFORMATION SYSTEMS, INC (www.toshiba.com)..

Omschrijving: Windows heeft swupdtmr.exe niet nodig. Swupdtmr.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 40,960 bytes (64% van alle voorkomende bestanden), 53,248 bytes, 66,928 bytes, 63,096 bytes of 111,984 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/swupdtmr.exe.html 
Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Programma is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Swupdtmr.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 54% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als swupdtmr.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het swupdtmr.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
63 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over swupdtmr.exe, deel je kennis dan en help anderen.

swupdtmr scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.