Home > Bestanden > symlcsvc.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een symlcsvc fout

Symlcsvc.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of symlcsvc.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om symlcsvc.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Symantec Core Component. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat symlcsvc.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Symlcsvc.exe bestandsinfo

Het proces Symantec Core Component hoort bij de software Symantec Core Component of Norton Internet Security of Symantec Core LC of Symantec Licensing Technology of Norton Internet Security (Symantec Core LC) of Dance Praise of DeepBurner van Symantec (www.symantec.com)..

Omschrijving: symlcsvc.exe is een licentie serving module van de Norton Internet Security Suite van Symantec. Serving modules zijn gewoonlijk taken die op de achtergrond lopen om na te gaan of de software waar ze bij horen de juiste licentie heeft (dat wel zeggen, geen piraatproduct is). Hoewel deze dienst geen enkele waarde voor de eindgebruiker heeft, is hij onontbeerlijk voor het juiste functioneren van de software.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft symlcsvc.exe niet nodig. Symlcsvc.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files" - mostly C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\CCPD-LC\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 1,174,152 bytes (27% van alle voorkomende bestanden), 1,251,720 bytes en nog 15 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/symlcsvc.exe.html 
Het programma is niet zichtbaar. Het is geen Windows kernbestand. Het is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Symlcsvc.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 22% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als symlcsvc.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het symlcsvc.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
61 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over symlcsvc.exe, deel je kennis dan en help anderen.

symlcsvc scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.