Home > Bestanden > syncor11.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus syncor11 te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen syncor11.dll als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de syncor11.dll worm

Hints om syncor11.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update SynthCore. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat syncor11.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Syncor11.dll bestandsinfo

Het proces SynthCore (versie R2.0 Midi Interface Driver, R1.2 Midi Interface Driver) hoort bij de software Staccato Systems SynthCore (versie R2.0 Synthesizer, R1.2 Synthesizer) van SoundMAX (www.soundmax.com) of Staccato Systems..

Omschrijving: Dit proces is een MIDI-driver component van de SynthCore synthesizer uit Staccato Systems. MIDI staat voor Musical Instrument Digital Interface, een standaard protocol waarmee computers gegevens kunnen controleren en uitwisselen met elektronische muziekinstrumenten. U kunt proberen dit proces te beëindigen indien u MIDI niet gebruikt, maar het kan nodig zijn voor een goede werking van SynthCore.

Gedetailleerde Analyse: syncor11.dll is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand syncor11.dll bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 40,820 bytes (94% van alle voorkomende bestanden) of 40,828 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/syncor11.dll.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Het is geen Windows kernbestand. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. syncor11.dll lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 70% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het syncor11.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
56 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over syncor11.dll, deel je kennis dan en help anderen.

syncor11 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.