Home > Bestanden > SynTPEnh.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een SynTPEnh fout

SynTPEnh.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of SynTPEnh.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om SynTPEnh.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Synaptics TouchPad Enhancements. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat SynTPEnh.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

SynTPEnh.exe bestandsinfo

Het proces Synaptics TouchPad Enhancements hoort bij de software Synaptics Pointing Device Driver of Synaptics Pointing Device of ThinkPad UltraNav Driver of IBM ThinkPad UltraNav Driver of Synaptics TouchPad of Progressive Touch van Synaptics (www.synaptics.com)..

Omschrijving: SynTPEnh.exe implementeert een aantal extra configuratieopties en uitbreidingen voor touchpads van Synaptics, bijvoorbeeld om de knoppenfuncties te definiëren of de gevoeligheid te veranderen. Synaptic touchpads bevinden zich op miljoenen laptops. Hetzelfde geldt voor SynTPLpr.exe, dat meer basisfunctionaliteit biedt voor Synaptics touchpads. Deze beide processen moeten gewoonlijk blijven lopen, om er zeker van te zijn dat de touchpad goed functioneert.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft SynTPEnh.exe niet nodig. Bestand SynTPEnh.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (typically C:\Program Files\synaptics\syntp\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 761,947 bytes (9% van alle voorkomende bestanden), 688,218 bytes en nog 106 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/syntpenh.exe.html 
Bestand SynTPEnh.exe is geen Windows systeembestand. Het bestand is een bestand met Microsoft signatuur. Programma heeft geen zichtbaar venster. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). SynTPEnh.exe kan toepassingen monitoren en onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 13% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als SynTPEnh.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het SynTPEnh.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
53 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over SynTPEnh.exe, deel je kennis dan en help anderen.

SynTPEnh scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.