Home > Bestanden > SynTPLpr.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een SynTPLpr fout

SynTPLpr.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of SynTPLpr.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om SynTPLpr.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update SynTPLpr.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat SynTPLpr.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

SynTPLpr.exe bestandsinfo

Het proces TouchPad Driver Helper Application hoort bij de software Synaptics Pointing Device Driver of Synaptics Pointing Device of ThinkPad UltraNav Driver of IBM ThinkPad UltraNav Driver of Synaptics TouchPad of Progressive Touch of TouchPad Driver Helper Application van Synaptics (www.synaptics.com)..

Omschrijving: Dit programma is onderdeel van de besturingsprogramma's die worden gebruikt door Synaptics touchpad drivers. Deze drivers worden op grote schaal gebruikt op laptops en draagbare computers, waarvan de meesten gebruik maken van een touchpad voor navigatie in plaats van een muis. Deze drivers bieden basisondersteuning voor het touchpad; zie ook Syntpenh.exe, dat bijzondere en geavanceerde functies voor de hardware implementeert.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft SynTPLpr.exe niet nodig. SynTPLpr.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - normally C:\Program Files\Synaptics\SynTP\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 98,394 bytes (29% van alle voorkomende bestanden), 110,592 bytes en nog 20 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/syntplpr.exe.html 
Bestand SynTPLpr.exe is geen Windows systeembestand. Het programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run). Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Het bestand is een betrouwbaar Microsoftbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 51% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als SynTPLpr.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het SynTPLpr.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
77 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over SynTPLpr.exe, deel je kennis dan en help anderen.

SynTPLpr scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.