Home > Bestanden > sysguard.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een sysguard fout

Sysguard.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of sysguard.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om sysguard.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Qhezuqupes utjfu. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat sysguard.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Sysguard.exe bestandsinfo

Het proces Qhezuqupes utjfu of SysGuard Module of Tkjxuqaxew ajoxy of Content Index service hoort bij de software Qhezuqupes utjfu of Microsoft® Windows (versie 2000 Operating System) of SysGuard Module of Tkjxuqaxew ajoxy van Tkfyquy Menlyrascuq of Microsoft (www.microsoft.com) of Dnqudyo Govwukyxbez..

Omschrijving: Windows heeft sysguard.exe niet nodig. Sysguard.exe bevindt zich in de map C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 354,320 bytes (9% van alle voorkomende bestanden), 308,752 bytes en nog 19 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/sysguard.exe.html 
Programma heeft een zichtbaar venster. Bestand sysguard.exe is geen Windows systeembestand. Het is een onbekend bestand in de Windowsmap. Er is geen bestandsinformatie. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run, DEFAULT\Run). Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 41% gevaarlijk.

  • Als sysguard.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 46% gevaarlijk. Bestandsformaat is 302,080 bytes. Er is geen bestandsinformatie. Het proces is niet zichtbaar. Sysguard.exe is geen Windows systeemcomponent.
  • Als sysguard.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 80% gevaarlijk. Bestandsformaat is 198,788 bytes. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Bestand sysguard.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Programma is niet zichtbaar. Het programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run, DEFAULT\Run). Bestand sysguard.exe is geen Windows kernbestand. Sysguard.exe kan onthoud inputs, toepassingen monitoren en andere programma's manipuleren.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als sysguard.exe. Controleer daarom het sysguard.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over sysguard.exe, deel je kennis dan en help anderen.

sysguard scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.