Home > Bestanden > System.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een System fout

System.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of System.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om System.exe gerelateerde fouten op te lossen

 1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
 2. Update honey. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
 3. Vind de juiste informatie over wat System.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

System.exe bestandsinfo

Het proces honey of YabmClient of love of Services and Controller app of Windows Explorer of HB Inject Application (versie 1.2.1.1007) of u121 of wVydbJxSI

hoort bij de software F YOU of honey of thanhminh of YabmClient of scvhost of Global of Hav_online of Project1

van Microsoft (www.microsoft.com) of Razor1911 of HB Software (www.hbssonline.com) of Microsoft Co (www.microsoft.com) of opp of Qagco..

Omschrijving: Windows heeft System.exe niet nodig. System.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 82,432 bytes (10% van alle voorkomende bestanden), 69,632 bytes en nog 39 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/system.exe.html 
Het is geen Windows kernbestand. Er is geen bestandsinformatie. Het bestand is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. System.exe kan toepassingen monitoren, onthoud inputs en zichzelf verbergen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 77% gevaarlijk.

 • Als System.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 80% gevaarlijk. Bestandsformaat is 159,744 bytes (36% van alle voorkomende bestanden), 16,548 bytes en nog 10 varianten. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows kernbestand. Het programma heeft geen bestandsomschrijving. Het bestand is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. System.exe kan onthoud inputs, toepassingen monitoren en andere programma's manipuleren.
 • Als System.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 46% gevaarlijk. Bestandsformaat is 7,680 bytes (57% van alle voorkomende bestanden), 16,896 bytes, 155,476 bytes, 44,544 bytes of 261,632 bytes. Het bestand is geen Windows systeembestand. Er is geen bestandsinformatie. De toepassing start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, MACHINE\RunServices, Run, User Shell Folders, win.ini, RunOnce, Winlogon\Shell). System.exe kan onthoud inputs.
 • Als System.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 71% gevaarlijk. Bestandsformaat is 2,073,600 bytes (40% van alle voorkomende bestanden), 1,440,768 bytes, 112,128 bytes of 843,776 bytes.
 • Als System.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32\drivers dan is de veiligheidsbeoordeling 62% gevaarlijk. Bestandsformaat is 386,378 bytes (40% van alle voorkomende bestanden), 24,064 bytes, 1,606,656 bytes of 12,217 bytes.
 • Als System.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 49% gevaarlijk. Bestandsformaat is 24,576 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 155,476 bytes of 683,039 bytes.
 • Als System.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 72% gevaarlijk. Bestandsformaat is 233,472 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 225,280 bytes.
 • Als System.exe wordt gevonden in de map Windows Temp dan is de veiligheidsbeoordeling 64% gevaarlijk. Bestandsformaat is 125,440 bytes.
 • Als System.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows\System32\drivers dan is de veiligheidsbeoordeling 90% gevaarlijk. Bestandsformaat is 712,400 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als System.exe. Controleer daarom het System.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
42 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over System.exe, deel je kennis dan en help anderen.

System scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.