Home > Bestanden > Tablet.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Tablet fout

Tablet.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Tablet.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Tablet.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update WacomService. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Tablet.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Tablet.exe bestandsinfo

Het proces WacomService hoort bij de software Wacom Win32 Tablet Service van Wacom Technology (www.wacom.com)..

Omschrijving: Dit is een stuurprogramma service die de werking van grafische tabletten van de firma Wacom ondersteunt in programma’s als Adobe Photoshop of Illustrator. Zulke invoerapparaten zijn een alternatief voor de muis en maken het mogelijk de cursor te controleren met een pen. Ze worden vaak door grafici en kunstenaars gebruikt. Beëindig deze service niet als je gebruik maakt van een Wacom tablet, omdat dit anders niet meer goed zal functioneren.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft Tablet.exe niet nodig. Tablet.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 634,880 bytes (19% van alle voorkomende bestanden), 749,568 bytes en nog 18 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/tablet.exe.html 
Het programma is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Het is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Tablet.exe kan zichzelf verbergen en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 62% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Tablet.exe. Controleer daarom het Tablet.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
49 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over Tablet.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Tablet scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.