Home > Bestanden > taskhost.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een taskhost fout

Taskhost.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of taskhost.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om taskhost.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Host Process for Windows Tasks. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat taskhost.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Taskhost.exe bestandsinfo

Het proces Host Process for Windows Tasks of Hostproces voor Windows-taken of Værtsproces for Windows-opgaver of UnpackRAR of HostProctocal hoort bij de software Microsoft Windows Operating System of Besturingssysteem Microsoft Windows of Microsoft Windows Operativsystem of UnpackRAR van Microsoft (www.microsoft.com) of SoftComp..

Omschrijving: taskhost.exe veroorzaakt vaak problemen en is belangrijk voor Windows. Taskhost.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 49,152 bytes (98% van alle voorkomende bestanden) of 50,688 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/taskhost.exe.html 
Taskhost.exe is een Windows kernsysteembestand. De toepassing is niet zichtbaar. Het bestand is een betrouwbaar Microsoftbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 4% gevaarlijk.

Hoe herkent u verdachte varianten?

  • Als taskhost.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 74% gevaarlijk. Bestandsformaat is 386,048 bytes. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Programma heeft geen zichtbaar venster. Programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run, User Shell Folders). Taskhost.exe is geen Windows kernbestand.
  • Als taskhost.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 60% gevaarlijk. Bestandsformaat is 456,192 bytes. Het proces is niet zichtbaar. Het proces wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run, User Shell Folders). Het is geen Windows systeemcomponent. Taskhost.exe kan andere programma's manipuleren.
  • Als taskhost.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 72% gevaarlijk. Bestandsformaat is 132,608 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als taskhost.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het taskhost.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

task host exe zit bij mij onder taakbeheer, processen. die kom ik na formateren 2x tegen. is hier vaaf te komen.
Anneke
Samenvatting: Gemiddelde gebruikers beoordeling van taskhost.exe: gebaseerd op 1 stem met 1 review.
46 gebruikers vragen naar dit bestand. Eén gebruiker heeft het als niet gevaarlijk beoordeeld.
Als je meer weet over taskhost.exe, deel je kennis dan en help anderen.

taskhost scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.