Home > Bestanden > TaskMan.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een TaskMan fout

TaskMan.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of TaskMan.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om TaskMan.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Security Task Manager. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat TaskMan.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

TaskMan.exe bestandsinfo

Het proces Security Task Manager of Task Manager hoort bij de software Security Task Manager of Microsoft Windows Operating System van Neuber Software (www.neuber.com) of Microsoft (www.microsoft.com) of A. & M. Neuber Software (www.neuber.com)..

Omschrijving: taskman.exe is de versie van Windows Taakbeheer gebruikt in oudere versies van het besturingssysteem (Windows 3.x, Windows 95 en Windows 98). Het geeft een lijst van lopende programma's weer en laat u functies zoals het opstarten of beëindigen van taken uitvoeren. In nieuwere versies van Windows is dit vervangen door de meer functionele taskmgr.exe.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft TaskMan.exe niet nodig. Bestand TaskMan.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in de map "Mijn Bestanden" of in een submap van C:\Windows\System32 (usually C:\Program Files\Security Task Manager\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 554,600 bytes (27% van alle voorkomende bestanden), 750,992 bytes en nog 30 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/taskman.exe.html 
Programma heeft een zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows kernbestand. Het is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het proces kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. Het is een bestand met Verisign signatuur. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 2% gevaarlijk.

  • Als TaskMan.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 3% gevaarlijk. Bestandsformaat is 750,992 bytes (18% van alle voorkomende bestanden), 554,600 bytes en nog 11 varianten. Het programma heeft een zichtbaar venster. Het is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. TaskMan.exe is geen Windows systeemcomponent. Het programma kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm.
  • Als TaskMan.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 1% gevaarlijk. Bestandsformaat is 554,600 bytes (21% van alle voorkomende bestanden), 750,992 bytes en nog 10 varianten. Het proces heeft een zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Programma kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand heeft een digitale signatuur.
  • Als TaskMan.exe wordt gevonden in een submap van de map "Mijn Bestanden" dan is de veiligheidsbeoordeling 1% gevaarlijk. Bestandsformaat is 563,552 bytes (29% van alle voorkomende bestanden), 583,520 bytes en nog 7 varianten.
  • Als TaskMan.exe wordt gevonden niet in een map dan is de veiligheidsbeoordeling 0% gevaarlijk. Bestandsformaat is 554,848 bytes.
  • Als TaskMan.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 16% gevaarlijk. Bestandsformaat is 15,360 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als TaskMan.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het TaskMan.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
148 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over TaskMan.exe, deel je kennis dan en help anderen.

TaskMan scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.