Home > Bestanden > taskswitch.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een taskswitch fout

Taskswitch.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of taskswitch.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om taskswitch.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Alt-Tab Task Switcher Powertoy. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat taskswitch.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Taskswitch.exe bestandsinfo

Het proces Alt-Tab Task Switcher Powertoy for Windows XP of Powertoys For Windows XP hoort bij de software Alt-Tab Task Switcher of Alt-Tab Task Switcher Powertoy for Windows of Powertoys For Windows XP of Alt-Tab Task Switcher Powertoy for van Lou Amadio (www.ooeygui.com)..

Omschrijving: taskswitch.exe is onderdeel van het taakwisseling mechanisme van Windows. Deze taak wordt uitgevoerd door de ALT-TAB en SHIFT-ALT-TAB toetsen te gebruiken. Hiermee kan het respectievelijk vooruit en achteruit bladeren tussen de open windows. De uitvoering ervan is met de nieuwere versies van Windows enigszins veranderd. De nieuwere versies werken met een thumbnail en de oudere versies hebben dit niet.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft taskswitch.exe niet nodig. Taskswitch.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32 of soms in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 45,632 bytes (99% van alle voorkomende bestanden) of 35,840 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/taskswitch.exe.html 
Het is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het is geen Windows kernbestand. Het bestand is digitaal gesigneerd. Programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run, DEFAULT\Run). Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het proces kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. Taskswitch.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 50% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als taskswitch.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het taskswitch.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
45 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over taskswitch.exe, deel je kennis dan en help anderen.

taskswitch scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.