Home > Bestanden > tbmon.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een tbmon fout

Tbmon.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of tbmon.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om tbmon.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update TalkBack Monitor. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat tbmon.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Tbmon.exe bestandsinfo

Het proces TalkBack Monitor hoort bij de software McAfee VirusScan Enterprise of TalkBack Monitor of AuthorWare (versie 7, 0105) of Verity LiquidOffice Process of SSL VPN van Network Associates (nai.com)..

Omschrijving: TBMon.exe werd geïnstalleerd door Norton Anti-virus Internet Security Suite. Dit programma wordt gebruikt om problemen met je antivirus software aan Norton te rapporteren. Het is een essentieel onderdeel van je antivirus software en moet niet worden beëindigd of verwijderd.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft tbmon.exe niet nodig. Bestand tbmon.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files" (usually C:\Program Files\Common Files\Network Associates\TalkBack\). Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 147,514 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/tbmon.exe.html 
Tbmon.exe is geen Windows systeemcomponent. De toepassing start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, MACHINE\RunOnce). De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het proces kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 40% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als tbmon.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het tbmon.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
38 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over tbmon.exe, deel je kennis dan en help anderen.

tbmon scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.