Home > Bestanden > tcpsvcs.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een tcpsvcs fout

Tcpsvcs.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of tcpsvcs.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om tcpsvcs.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update TCP/IP Services Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat tcpsvcs.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Tcpsvcs.exe bestandsinfo

Het proces TCP/IP Services Application hoort bij de software Microsoft Windows Operating System of Microsoft® Windows (versie 2000 Operating System) van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: tcpsvcs.exe veroorzaakt vaak problemen en is belangrijk voor Windows. Tcpsvcs.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 19,456 bytes (82% van alle voorkomende bestanden), 9,216 bytes, 21,504 bytes of 9,728 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/tcpsvcs.exe.html 
Het bestand is een Windows systeemcomponent. Programma is niet zichtbaar. Bestand tcpsvcs.exe is een bestand met Microsoft signatuur. Het proces luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 12% gevaarlijk.

Hoe herkent u verdachte varianten? Als tcpsvcs.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 62% gevaarlijk. Bestandsformaat is 847,872 bytes. Het bestand is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. De toepassing luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Tcpsvcs.exe is geen Windows systeemcomponent. Tcpsvcs.exe kan onthoud inputs, zichzelf verbergen en andere programma's manipuleren.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als tcpsvcs.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het tcpsvcs.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
40 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over tcpsvcs.exe, deel je kennis dan en help anderen.

tcpsvcs scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.