Home > Bestanden > tddebug.386 Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een tddebug fout

Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of tddebug.386 een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om tddebug.386 gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Borland C. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat tddebug.386 voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Tddebug.386 bestandsinfo

Het proces hoort bij de software Borland C van onbekend..

Omschrijving: Windows heeft tddebug.386 niet nodig. Tddebug.386 bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in de map C:\Windows of in een submap van C:\Windows - usually c:\bc4\bin\ of C:\Program Files\BORLAND\BC5\BIN\. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 9,279 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/tddebug.386.html 
De driver kan gestart of gestopt worden vanuit Diensten in het Configuratiescherm of door andere programma's. Bestand tddebug.386 is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Programma is niet zichtbaar. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Het proces wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: system.ini). Het is geen Windows systeemcomponent. tddebug.386 lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 67% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als tddebug.386. Controleer daarom het tddebug.386 proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
48 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over tddebug.386, deel je kennis dan en help anderen.

tddebug scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.