Home > Bestanden > TeaTimer.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een TeaTimer fout

TeaTimer.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of TeaTimer.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om TeaTimer.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update System settings protector. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat TeaTimer.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

TeaTimer.exe bestandsinfo

Het proces System settings protector hoort bij de software Spybot - Search & Destroy van Safer Networking (security.kolla.de)..

Omschrijving: Windows heeft TeaTimer.exe niet nodig. TeaTimer.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (typically C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 2,260,480 bytes (85% van alle voorkomende bestanden), 2,144,088 bytes en nog 6 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/teatimer.exe.html 
Het bestand is geen Windows systeembestand. De toepassing start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: Run). Programma is niet zichtbaar. TeaTimer.exe kan onthoud inputs en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 43% gevaarlijk.

  • Als TeaTimer.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 74% gevaarlijk. Bestandsformaat is 2,260,480 bytes. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Programma is niet zichtbaar. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: Run). Het bestand is geen Windows kernbestand. TeaTimer.exe kan onthoud inputs en toepassingen monitoren.
  • Als TeaTimer.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 0% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,460,560 bytes. Programma heeft een zichtbaar venster. TeaTimer.exe is een bestand met Verisign signatuur. Het is digitaal gesigneerd. Het is geen Windows systeemcomponent. TeaTimer.exe kan onthoud inputs en toepassingen monitoren.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als TeaTimer.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het TeaTimer.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
40 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over TeaTimer.exe, deel je kennis dan en help anderen.

TeaTimer scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.